tiistai 28. kesäkuuta 2011

Vauvakortteja

Tässä syy, miksi vähän aikaa sitten haikailin paperileikkurin perään. Askartelin kummipojalleni kortin ja samalla tein muutaman varastoonkin, sillä muksuja pukkaa nyt joka suunnalla. Idean sain Kutsuvat kortit -kirjasta. En oikein innostu perinteisestä pojille vaaleansinistä, tytöille vaaleanpunaista -konseptista, joten päädyin vihreään ja oranssiin. Keltainen kuviopaperi oli hakusessa, mutta ostosretkellä ei osunut silmiin.


Korttiaskartelu on kyllä mukavaa, pitäisi useammin tehdä kortteja varastoon, jottei aina tarvitsisi hätäisesti raapaista jotain kasaan. Paperileikkuri niin on hankintalistalla...

maanantai 27. kesäkuuta 2011

SNY-paljastuksia, osa II

Hups, tämä kirjoitus olikin jäänyt julkaisematta. No ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Itse siis lähettelin SNY-paketteja ahkeralle neulojalle HootHootille. Kesällä puikot eivät tahdo viihtyä käsissäni, joten siitä sain ajatuksen lähettää viimeisessä paketissa puikkokotelon. Kankaat löytyivät Nykin ostoksistani ja loistava ohje Villilangan blogista. Varsin kätevän tuntuinen, aion itsellenikin ommella tuollaisen. Toivottavasti sille löytyy käyttöä myös HootHootilla.

 
Jo ostohetkellä tiesin tämän kankaan matkaavan HootHootille, vaikkei siinä pöllöjä olekaan.

Tiskaamisen ihanuus

Tiskaaminen ei kuulu lempikotitöihini ja kotona sen homman hoitaakin astianpesukone. Mökillä sen sijaan kahden hengen astioiden tiskaaminen on suorastaan hauskaa, varsinkin nyt kun sain hankittua kunnon kuivaustelineen (meidän saunamökissä ei ole kunnon keittiötä eikä siis myöskään tiskialtaita ja vielä vähemmän kuivauskaappia). Sain idean Iittalan myymälöistä, joihin ilmestyi kevättalvella ihanan värisiä puisia kuivaustelineitä, ja arvasin oikein, että ne ovat peräisin Ikeasta. Ja mikä parasta, sain omani ovelle toimitettuna ilman että edes kävin paikan päällä (kiitos ihanalle naapurilleni!). Niinpä sitten maalasin oman telineeni kirkkaankeltaiseksi (kuinkas muutenkaan) ja voi kuinka tykkäänkin siitä. Ja on nuo kahvikupitkin aivan ihanat, vaikka en niitä kirpparilta löytänytkään.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

"Mä haluaisin paperileikkurin."

"Sun pitäis niin saada se askarteluhuone."


Otteita eläväsä elämästä.