keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ihanat palmikkosukat

Tässä ne nyt ovat, pitkään hautuneet, ihanat palmikkovillasukat! Projekti kypsyi mielessäni noin vuoden ennen kuin sain aikaiseksi aloittaa sukat ja niin ne nyt vaan syksyn aikana ovat valmistuneet. Ensimmäinen palmikkotyöni sitten yläasteen, vau. Lankana on valkoinen 7 Veljestä ja ohjeen löysin aikoinani Novitan sivuilta. Varresta tuli melko napakka, joten näitä ei niin vain vedetä housunlahkeiden päälle, mutta ehkä nämä muutenkin ovat enemmän koti- kuin saapassukat. Ja vaikka näistä sukista paljon tykkäänkin, niin nämäkin löytävät tiensä pukinkonttiin. Vähän niin kuiin Silmu-kauluri oli niin äitini oloinen, nämä sukat ovat aivan avomieheni äidin oloiset.



Eräällä lennolla lentoemäntä ihastui näihin sukkiin aivan täysin, harmittaa etten tajunnut niitä hänelle kaupata. ;) Samalla lennolla vieressäni istunut mies vaikutti hyvin tuohtuneelta, kun puiset puikot saa tuoda koneeseen. Ilmeisesti hän koki olonsa uhatuksi, kun minullekin asiasta piti valittaa...

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Jos ihan totta puhutaan, niin ei olisi tehnyt mieli ottaa niitä jaloista kuvauksen jälkeen. Mutta päätös piti ja nyt sukat on jo paketoitukin.

    VastaaPoista