sunnuntai 20. helmikuuta 2011

"Alla kvinnor borde ha ett pysselrum!"

Juu-u, olen samaa mieltä siitä, että kaikilla naisilla (tai no, aiheesta kiinnostuneilla naisilla) tulisi olla askarteluhuone. Mutta oliko nyt hyvä idea mennä ostamaan ruotsalainen lehti 101 nya ideer? Ei. Nyt olen koukussa sekä suomalaiseen että ruotsalaiseen versioon. No, Ruotsi-version hankkimista voi aina puolustaa kielikylvyllä, eikö?

5 kommenttia:

 1. Heip, kiitos kommentista. Kävinkin täällä kurkkimassa muutama päivä sitten. Minä todella tykkäisin omasta askarteluhuoneesta, ja uskoisin että mies tykkäisi aiheesta tuhannesti vielä enemmän. Nyt kun viritelmiä tursuaa joka nurkista välillä. Haaveissa onkin suurempi asunto, johon oma "romuhuone", kuten mies sanoisi, tulisi.

  Kattelin tota koirulin neuletta, hieno! Meidän russeli kyllä mielellään lähtee aina ulos, mutta ulkonaolo on välillä kurjaa kylmyyden takia. Onneksi pukeutuminen on hyväksyttävää hänen mielestään.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vastavierailusta. Tursuilevat viritykset ovat tulleet täälläkin tutuiksi, mutta nyt olen saanut askartelutarvikkeet jokseenkin hallintaan. Nyt pitäisi enää järjestää langat ja kankaat... :)

  Välillä mietin, että onko tuo meidän bostoni koira lainkaan, sen verran mukavuudenhaluinen tyyppi on kyseessä. Nyt kyllä alkaa selvästi olla viitteitä siitä, että koiru alkaa hieman karaistua kylmää kohtaan, hurraa! Rapsutukset teidän russelille ja mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Heh, samaa mieltä ollaan. Tosin täällä mies haluaisi mukaan askarteluhuoneeseen mikäli sellainen tulisi.

  Sun blogin nimi on ehkä mitä parhain ikinä. Kirjoitat myös kivasti. Taisit saada vakilukijan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, inno, kivasta kommentista! Tervetuloa meininkeihin mukaan.

  VastaaPoista
 5. Niin ja kiitos vielä pisteistä blogin nimelle. Olen miettinyt, onko se hieman harhaanjohtava, kun puuhaillaan täällä muutakin kuin neulotaan. Mutta näillä mennään.

  VastaaPoista