keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Maaliskuun SNY-paketti

Pari päivää sitten sain taas hiippailla postiin ja tuoda kotiin SNY-yllärin. Matka oli tainnut olla paketille raskas repeytyneestä paperista päätellen, mutta urhoollisen kuplamuovin ansiosta ihanainen sisältö pääsi perille. Ja mitä sieltä sitten löytyi? Kaksi kerää herkullisen väristä Sandnes Garnin Palett-villalankaa, peilipintaisia sydänkoristeita askarteluun, hauska muumi-avainmerkki (olikohan tuo oikea termi? Se siis pujotetaan avaimen leveään osaan ja siten erottaa avaimen muista) sekä ah, Pätkis-pussi. Mums.


Salainen ystäväni, kevät on jo tosiaan saapunut, joten lanka taitaa päästä ensin pyöröpuikoille, sitten kesäsäilöön ja syksyllä kaulan ympärille. Suuret kiitokset täältä karkkipussin rapistelun lomasta!


5 kommenttia:

 1. Suloinen paketti! Sain syksyn SNYltäni Lodelta vähän samantapaista Drops Delightia, josta tein Wavy Baktuksen. En millään raaskinut sukiksi omaa herkullistani ajatella :)

  VastaaPoista
 2. Baktus on tosiaan hyvä idea, en olekaan sellaista vielä tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastavierailusta :)
  Keppihevosten kaavat löysin googlaten keppihevonen kaava, suuttoman kepparin kaavoja mukaillen tein.

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi. :) Mulla on joku Suuri käsityölehti, jossa on kaavat keppihevoseen, mutta se on suullinen malli. Helpottaisipa työkiireet sen verran, että ehtisi taas kunnolla käsitöiden pariin. Niin paljon ideoita, niin vähän aikaa...

  VastaaPoista
 5. Piirsin muuten eilen vuoden vitkuttelun jälkeen ne keppihevosen kaavat. Kiitos, Agatha, inspiraatiosta. Nyt täytyy enää löytää hyvä kangas ja ommella. :)

  VastaaPoista