tiistai 1. marraskuuta 2011

Joulukortteja

Nyt on sitten jouluvalmistelut aloitettu. Viime vuonna aloitimme äitini kanssa joulukorttiperinteen, jota jatkoimme viime viikolla. Myönnän, että ajankohta on melko aikainen, mutta äitini on lähes koko marraskuun reissussa, joten parempi olla hyvissä ajoin. Askartelimme muutamassa tunnissa yhteensä noin 40 korttia. Aika sarjatuotannolla mentiin, mutta se sallittakoon. Muutamassa kortissa on käytetty viime vuonna talteen ottamaani lahjapaperia. Toinen kuosi jäi vielä odottamaan laatikkoon. Suosittu korttipohja oli edelleen kierrätyspaperista tehty ruskea, maanläheinen pohja.

4 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkerana!
  Minulla kortit ovat vielä mietintä asteella...

  T; SNY

  VastaaPoista
 2. SNY on ollut ahkera, kotona odotti paketti-ilmoitus. :) Huomenna postiin!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa etten olekaan ainut sekopää, joka tekee joulukortit ajoissa valmiiksi. Itse tosin aloitin jo kesäkuussa, mutta siihenkin on ihan järkevä selityts, meni kätevästi Kesäyöhullutuksen piikkiin :D

  On kyllä tosi kauniita nuo askartelemasi joulukortit!

  VastaaPoista
 4. Juu kieltämättä työkaverit katsoivat ouduksuen, kun kerroin lokakuisista korttitalkoista. Täytyi muuten ihan googlettaa tuo Kesäyöhullutus, ja täytyy todeta että huhhuh. Onnittelut kaikille, jotka suoriutuvat tehtävästä! :)

  VastaaPoista