maanantai 11. huhtikuuta 2011

Friday Night Knitting Club: Knit two

Sainpa viimein luettua Kate Jakobsin Pienen lankakaupan kakkososan (suomeksi Lankakaupan tyttö), joka oli unohtunu hyllyyn melkein kahdeksi vuodeksi. Alkuun olin hieman pihalla, että kuka oli kukin ja millaisia nämä henkilöt olivatkaan. Lisäksi huomasi, että englannin kielen lukeminen oli hieman ruosteessa, mutta pian molemmat lähtivät sujumaan.  Kyllähän kirjan luki, mutta paikoin tuntui siltä, että kirja oli hieman väkisin kirjoitettu ja sitä lukeminenkin kieltämättä paikoin oli. Välillä meinasi mennä hermot vauva-arjen kuvailussa ja 8-kymppisen naisen bridezilla-touhuissa. Juonikin oli jotenkin pliisu ja lankakauppa miniroolissa. Ehkä sekä kirjailijan että omat ajatukset olivat jo siinä kolmannessa osassa, joka jo odotteli hyllyssä.

3 kommenttia:

 1. Heipä hei Neuloja!

  Minulla on vielä tuo kirjasarja kokonaan lukematta. Pitäisi ehdottomasti lainata kirjastosta tai ehkä jopa hankkia omaksi, eivätköhän nuo opukset kuuluisi jokaisen neulojan yleissivistykseen?

  Sinulle lähti juuri äsken keväinen paketti, toivottavasti se ehtii perille pääsiäiseksi!

  Kevätterveisin SNY

  VastaaPoista
 2. Heipä hei, SNY!

  Joo, on se ihan hauska kirjasarja, vaikka toi toka ei tosiaan ollut ihan niin hyvä. Kolmannen "arvostelu" tulossa piakkoin.

  Paketti ehti tänne jo eilen, mutta pääsen hakemaan sen vasta tänään. Nopeuden sijasta postipate olisi voinut satsata hieman enemmän paketin varovaiseen käsittelyyn. Ryppyisessä saapumisilmoituskortissa luki taas, että lähetys saapunut avattuna. :( Täytyy vain toivoa, että kaikki on tallessa. Raportti tulossa illalla. :)

  VastaaPoista
 3. Aina nämä työpäivät venyy ennen lomaa... Tänään postiin ja huomenna postaus. Hihii, hauskaa taas hakea paketti. :)

  VastaaPoista