sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

SNY lähetti kukkia

Salainen neuleystäväni ilmeisesti tiesi, että rakastan kukkia, sillä posti toi loppuviikosta kuoren, jossa oli ruiskaunokin, kehäkukan ja pioniunikon siemeniä. Valitettavasti meidän nykyisessä asunnossa ei ole parveketta, joten täytyy miettiä kaksi kertaa, minne nuo kylvän. Meillä on tosi kiva sisäpiha ja ihanat naapurit, joten joko sinne tai sitten mökille. Todennäköisesti ne päätyvät sisäpihalle, täytyy vain jutella ensin talkkarin kanssa. Kuvassa on koivunoksien kanssa lempikukkieni top5-sarjalainen, jaloleinikki. Ihanan keväinen asetelma!


Tässä vielä lähikuva siemenlähetyksestä. Ilmeisesti tuo on Postin oma tuote, tosi kiva idea! Paljon kiitoksia Salainen neuleystäväni, lupaan päivittää kukkien kasvutarinaa. :)

3 kommenttia:

 1. Kukapa ei kukista tykkäisi - ja varsinkin näin pitkän ja lumisen talven jälkeen alkaa ihmeesti kaivata värejä ympärilleen! Meillä on iso piha ja keväisin on tosi ihana seurailla väriläiskien ilmestymistä pensaiden alle.

  Mukavaa että sinulla on useampikin vaihtoehtoinen sijoituspaikka tiedossa noille siemenille. Minunkin mielestäni tuo postin siementervehdysidea oli kerrassaan mainio!

  SNY

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväinen paketti <3 ^^ :)

  VastaaPoista
 3. Juu, nyt vain kevätvaihde täysille. :)

  VastaaPoista