lauantai 7. tammikuuta 2012

Vielä vähän joulufiilistelyä

Loppianenkin meni jo, mutta vielä täyty palata hetkeksi joulutunnelmiin. Tässä vielä joitakin paketteja, joissa hyödynsin samaa nuotti- ja voimapaperia kuin jo aikaisemmin postaamissani paketeissa.  Nuottipaperi sai paljon kehuja, joten täytyy hyödyntää sitä jatkossakin. Hamstraaminen ottaa välillä itseänikin päähän, sillä asuntomme ei ole mikään säilytyksen tilaihme, mutta olinpahan tyytyväinen, kun laatikoista löytyi kesällä synttäripaketistani talteen napattua punaista niintä. :) Kaikkiin paketteihin sitä ei riittänyt, ja yhteen leikkasinkin koristeeksi suikaleen pussukoista tutuksi tullutta paitakangasta.


Tämä paketti poikkesi täysin muusta linjasta, mutta halusin välttämättä testata paketin ompelemista. Ompelin siis ensin takasauman ja sitten toisen päädyn, minkä jälkeen sujautin lahjan pussukkaan. Sitten kiinnitin villalangalla ja parilla pistolla samasta paperista leikatun pakettikortin virkaa toimittaneen pyörylän kiinni ja ompelin toisen päädyn kiinni.  Ja varsin hauska siitä tulikin, tosin ompelukoneen neula taitaakin mennä vaihtoon.

Joulupallojakin tuli tökittyä muutamaan talouteen, mutta olin niin paketoinnin vimmassa, etten tajunnut ottaa niistä kuvia. Tarvikkeita on edelleen jäljellä, joten ensi jouluna sitten taas. Monestako kodista te muuten bongasitte norjalaisia joulupalloja? Minun saldoni taisi olla kolme. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti