perjantai 27. toukokuuta 2011

Askartelukauppa Michael's

Hetken aikaa jo luulin, että tämä ainut netistä bongaamani askartelukauppa jäisi kokonaan väliin. Matkan lämpimimmän (kuumimman) päivän vietimme kävelemällä Central Parkin päästä päähän ja vielä suht tiheästi siksakkaamalla. En kuitenkaan tajunnut olevani niin lähellä tätä askartelukauppaa, mutta onneksi oli aikaa palata takaisin. Mies oli ostanut ison sikarin, saatoin hänet Central Parkiin ja lupasin olla nopea.


Hipsuttelin pitkin 9 Avenueta ja juuri kun huomasin kaupan olevan toisella puolella katua, edessäni oli isot mainokset lemmikkieläintarvikekaupan grand openingista. Jos ihan nopeasti piipahdan tuolla... Haahuilin hyvä tovin kaupassa (voitaisiinko koirien ballerina- yms. puvut kieltää?) ja matkaan tarttui hieno kaulapanta sekä nameja. Jo tässä vaiheessa mietin ajan kulumista... Jutun hauskuus oli siinä, että puhelimeni ei toiminutkaan rapakon toisella puolella ja nyt siitä pelkästä kelloksi muuttuneesta laitteesta oli vielä akkukin hyytynyt.


Sitten kipitin askartelukauppaan. Apua. Suunnistin skräppäysosastolle ja jymähdin heti ensimmäisen hyllyn luokse, jossa oli jos jonkinlaisia tarroja. Pitkän valinnan jälkeen siirryin seuraavaan hyllyväliin ja siellähän oli lisää tarroja. Jälleen tarkka skannaus ja hieman jo pelotti siirtyä seuraavan hyllyväliin. Ja kyllä, lisää tarroja. Harrastuksittain, kaupungeittain, maittain, tyttö- ja poikavauvat, ruuat, juomat, USA... Vietettyäni hyvän tovin tarrahyllyjen väleissä ja lieväsi huolissani kellonajasta kävin muun kaupan hyvin pikaisesti läpi (oikeasti nopeasti). Ja siellähän oli vaikka ja mitä, mutta liekö heillä ollut joku osastojen uudistus käynnissä, sillä paikka vaikutti hieman sekavalta. No, joka tapauksessa sain korttiaskarteluun uusia eväitä enkä muuta uskaltanut edes katsella. 

Matkakuvien liimailuun (en osannut päättää kumpi NY-setti oli kivempi, joten otin molemmat. Toinen 2D ja toinen 3D).
Lasten kortteihin.
Kirjainatarrat ovat huonokäsialaisen pelastus.   


Suomessa talkooaskarrellaan kortteja yksinäisille ihmisille, USA:ssa sotilaille...

Ja miten kävi miehelle puistossa? Olin aivan varma, että penkillä odottaa huonotuulinen mies, mutta ajoitukseni oli täydellinen. Siellä sikarista vedettiin juuri viimeisiä henkosia ja kerrankin olin tyytyväinen, että sikari kesti yli tunnin. :)


Michael'sin tarkka osoite on 808 Columbus Avenue, 97th ja 100th Streetin välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti