maanantai 9. toukokuuta 2011

New York, New York

Kuun vaihteessa lomailtiin viikko New Yorkin vilskeessä. Oli kerrassaan ihana reissu! Pilkon kirjoitukset muutamaan osaan, jottei postauksista tule liian massiivisia. Pitäydyn käsityöasioissa, mutta saattaa mukaan eksyä muitakin vinkkejä.


Olin jo etukäteen googlaillut lanka- ja askartelukauppoja, ja ainakin kevyellä haulla niitä oli yllättävän vähän. Ilmeisesti skräppääminen ei ole manhattanilaisten harrastus tai sitten kaupat eivät hallitse google-markkinointia... Toisaalta näilläkin löydöillä pärjättiin paremmin kuin hyvin.


Alla on kuva astetta pidemmälle viedystä neulegraffitista. Pyörä oli lukittu varsin jykevästi Brooklyn Bridgen yhteen alikulkukäytävään, mutta tiedä sitten onko tuo jonkun päivittäinen kulkupeli. :) Itse silta oli muuten hieman vaisu kokemus, sillä kunnossapitöiden pressut blokkasivat tehokkaasti näkymän Manhattanille, ja lisäksi osuimme keskelle varainkeruukävelyä, joten sillalla oli muutama muutama muukin...


Neulegraffiteja Brooklynin tapaan.2 kommenttia:

  1. Heipä hei Neuloja-ystäväni!

    Toivottavasti et ole vielä ehtinyt huolestua, että missä toukokuun SNY-paketti mahtaa viipyä. Olen tässä pikkuhiljaa kasaillut juttuja valmiiksi pakettia varten, ja tarkoitus olisi saada se tällä viikolla postiin, ehkä jo tänään :-) Jos en tänään ehdi postiin niin sitten postitus jää kyllä loppuviikkoon (olen ti-ke työmatkalla).

    Kevätaurinkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Heips! Tässä on ollut sen verran haikappaa, että tajusin vasta viikonloppuna toukokuun olevan jo näin pitkällä, joten ei hätää. Hauskaa kyllä viimein saada selville kuka minua on pitkin kevättä ilahduttanut. :)

    VastaaPoista