keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lankakauppa Purl SoHo

SoHossa sijaitseva Purl SoHo (459 Broome Street, Greene St ja Mercer St välissä) oli kerrassaan kaunis lankakauppa. Liikkeessä meinasi iskeä valinta-ahdistus, sillä lankojen värit olivat toinen toistaan houkuttelevampia. Lisäksi liikkeen takaosassa oli ihania kankaita, joiden kanssa oli sama ongelma. Tässä pari kuvaa liikeestä (miesmyyjä ei valitettavasti osunut kuviin).


Purl SoHo ja sen ihanuus.

Korkeat hinnat estivät kuitenkin pahemman ostosvimman. Hetken aikaa silittelin aivan ihanaa savunharmaata maailman pehmeintä lankaa, mutta 33 dollarin hinta sai minut palauttamaan vyyhdin nyyhkyttäen takaisin hyllyyn. Lopulta mukaan tarttui tällainen satsi. 


Mielessä siinsi pariin kesämekkoon sopiva hartiahuivi ja voi jestas, kuinka ihanaa tuo Madeline Toshin Merino Light onkaan (100 % superwash merinovilla)! Huippua oli myös se, että lanka kerittiin valmiiksi siinä odotellessa. Lisäksi oli pakko ostaa nippu kangaspaloja. Osa niistä on jo jatkojalostunut, mutta siitä myöhemmin...

Menolennolla minulla oli mukana keskeneräinen huivi ja 40 senttiset pitkät puikot. Ei maailman paras idea, sillä eihän niiden pitkien puikkojen kanssa sohimisesta tullut täyteen ahdetussa koneessa mitään. Siispä paluulennolle piti ostaa virkkausainekset. Virkkaaminen tosin jäi lyhyeksi, sillä alkuun otin pienet tirsat, sitten luin yhden kirjan loppuun, sitten tuli ruoka ja sitten valot jo sammuivatkin ja lopun ajan yritin (turhaan) saada unta. Ja nyt mietin, pitäisikö langasta sittenkin neuloa huivi... Vi ska se.

2 kommenttia:

  1. Paljastuspaketti postitettu tänään! :-D

    SNY

    VastaaPoista
  2. Jee, jospa maanantaina salaisuus paljastuu. :) (Pääsen postiin vasta silloin.)

    VastaaPoista