lauantai 17. joulukuuta 2011

Nappikauppa Helsingissä

Aina Kuopiossa käydessäni on pakko käydä visiitillä kertakaikkiaan hurmaavassa Nappi ja nauha -kaupassa ja kaivannut Helsinkiin samankaltaista putiikkia. Ja mitä näinkään tällä viikolla, kun kävelin Yrjönkatua. Nappikaupan! Nappitalo on ilmeisesti piilotellut jossain muualla Helsingissä parikymmentä vuotta, mutta nyt viimein löysin sen. En ehtinyt sisään, mutta täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa paikkaa. Vähän pelottaa kyllä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos, tykkään kovasti huivista itsekkin ;)
  Tässä linkkiä sinulle projektiini.
  Ohjehan on Veera Välimäen Stripe study shawl.
  http://www.ravelry.com/projects/Ledu/stripe-study-shawl

  VastaaPoista
 2. Hei Riikpa!
  Kiitoksia lähettämistäsi Sny paketeista ihan näin henk.kohtaisesti tulin Kiittämään!! Tässä miettinyt kovasti mitä oikein tekisinkään ihanista langoista mitä on tullut... mutta nyt ensimmäisenä ainakin on tehtävä kummitytölle tonttutyttömekko vaikka sen olen jo yhdesti purkanut alkutekijöihin ja aloittanut uudestaan, kun kuvio ei meinannut stemmata sitten millään... heh.. Hyvää ja rauhaisaa joulun alkua sinnekin... toivottavasti sitä lunta tulee sinnekin päin!

  VastaaPoista
 3. Jouluna sitä onkin toivottavasti aikaa rentoutua lankapuuhien parissa. Minullakin on kummipojan projekti vaiheessa. :) Onneksi lähden jouluksi Kuopioon, siellä saattaa jopa olla lunta.

  VastaaPoista