torstai 15. joulukuuta 2011

Viimeinen SNY-paketti

Voi ihanuus, posteljooni oli varmasti jatkuvasta kaatosateesta tympääntyneenä päättänyt olla raahamatta SNY-pakettiani takaisin postiin ja jättänyt paken talkkarimme hoiviin. Säästyin siis itse sateiselta matkalta postiin, mahtavaa.

Ja voi ihanuus, mitä kaikke ihanaa SNYni (joka tosin ei ole enää salainen) oli pakettiin mukaan laittanut! Heijastin, puolukkasaippua, poronpapanoita (eli siis rusinanameja), teetä, enkelinameja (ei, emme syöneet niistä osaa ennen valokuvausta...), Sodankylän voiveitsen, koukkuamiskoukun ja ohjeet sekä ah, neljä kerää aivan mahtavan väristä Maija-lankaa! En olisi itekään osannut valita värejä paremmin. :) Olen kyllä lukenut koukkuamisesta, mutta en ole ikinä kokeillut. Mutta nytpä täytyy kokeilla, eiköhän se tuosta avaudu.Ja nyt onkin sitten aika paljastaa, kuka näitä huippupaketteja on minulle pitkin syksyä lähettänyt. Se on ollut Leena. Kiitos paljon ja mukavaa joulun aikaa sinne pohjoiseen (puhisen talvikateudesta täällä)!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun paketti on tullut perille ;)
  Kaiken kiireen keskellä pakettia kasasin
  ja olen iloinen kun se oli mieleinen ;D
  Oikein rauhaisaa Joulun aikaa sinulle.

  ps. lunta sataa taivaan täydeltä. Laitan blogiini pian lumisia maisemia eli käypä viikonlopun jälkeen kurkkamassa.

  VastaaPoista
 2. Heiii, onko Maijaa noin ihanan värisenä?! Apuva. Joutunee lähtemään ostoksille, kääk.

  VastaaPoista
 3. No niinpä, ihanan väristä lankaa kertakaikkiaan! Raidallinen pipo ja siihen sopiva huivi odottavat toteuttamistaan. :) Kiitos vielä koko syksystä Leena ja mukavaa joulua molemmille!

  VastaaPoista